AllSafe WAAP Tűzfal
Adatvédelmi Tájékoztató
Adatvédelmi Nyilatkozat (GDPR)
Az AllSafe WAAP tűzfal és annak készítője a Net Világ Technology elkötelezett az Ön adatainak védelme és olyan technológia fejlesztése mellett, amely a leghatékonyabb és legbiztonságosabb online élményt nyújtja. Ez az adatvédelmi nyilatkozat a AllSafe WAAP Tűzfal webhelyre vonatkozik, és szabályozza az adatgyűjtést és -felhasználást. A AllSafe WAAP Tűzfal webhely használatával Ön hozzájárul a jelen nyilatkozatban leírt adatkezelési gyakorlatokhoz.
Személyes adatainak gyűjtése
A AllSafe WAAP Tűzfal személyazonosításra alkalmas információkat gyűjt, például az Ön e-mail címét, nevét, otthoni vagy munkahelyi címét vagy telefonszámát stb. A AllSafe WAAP Tűzfal névtelen demográfiai adatokat is gyűjt, amelyek nem egyediek az Ön számára, mint például az Ön irányítószáma, tartózkodási helye, ip címe.
Az AllSafe WAAP tűzfal automatikusan összegyűjti a számítógép hardverével és szoftverével kapcsolatos információkat is. Ezek az információk a következőket tartalmazhatják: az Ön IP-címe, böngésző típusa, domain nevek, hozzáférési idők és hivatkozó webhelyek címei. Ezeket az információkat az AllSafe WAAP Tűzfal a szolgáltatás működéséhez, a szolgáltatás minőségének fenntartásához, valamint a AllSafe WAAP Tűzfal webhely használatával kapcsolatos általános statisztikák készítéséhez használja fel.
Kérjük, ne feledje, hogy ha az AllSafe WAAP Tűzfal nyilvános Facebook-oldalain keresztül személyesen azonosítható információkat vagy személyesen érzékeny adatokat tesz közzé, ezeket az információkat mások összegyűjthetik és felhasználhatják. Megjegyzés: Az AllSafe WAAP tűzfal nem olvassa el az Ön privát online kommunikációját, ellenben Önről nyilvántartja a begyűjtött adatokat.
A Net Világ Technology arra ösztönzi Önt, hogy tekintse át azon webhelyek adatvédelmi nyilatkozatait, amelyekre hivatkozni szeretne a Net Világ Technology-tól, hogy megértse, hogyan gyűjtik, használják és osztják meg az Ön adatait ezek a webhelyek. A Net Világ Technology nem vállal felelősséget a Net Világ Technology és a Net Világ Technology webhelycsaládon kívüli webhelyeken található adatvédelmi nyilatkozatokért vagy egyéb tartalmakért.
Személyes adatainak felhasználása
A AllSafe WAAP Tűzfal összegyűjti és felhasználja az Ön személyes adatait az általa védett webhely működtetéséhez és az Ön védelme érdekében használt biztonsági szolgáltatások és eljárok biztosításához.
Az AllSafe WAAP Tűzfal és annak üzemeltetője a Net Világ Technology azon belül is Varga Jácint egyéni vállalkozó az AllSafe WAAP monitoring adatokat és személyes hozzájárulással rábízott személyes adatok kezelésével kapcsoltban biztosítja Önt arról, hogy azokat nem értékesíti, és azokat nem adja bérbe vagy nem adja át harmadik vagy más félnek, személynek sem marketing célzattal sem pedig más célú felhasználásra, ezen adatokba betekintést nem nyerhetnek harmadik fél általi személyek kivételt képez ez alól az adatkezelő és annak alkalmazásában álló személyek, megfelelő jogosultsági szintek fölött illetve csak és kizárólag hatósági megkeresésre szolgáltat adatokat semmilyen más esetben nem szolgáltat adatokat csak az adatok hitelt érdemlő módon azonosított adatok tulajdonosának írásos megkeresésére.

A Net Világ Technology azon belül is Varga Jácint egyéni vállalkozó biztosítja Önt arról, hogy a személyes adatokat mindenkor szigorúan bizalmasan kezeli, és titkosítva tárolja az adatrögzítő és feldolgozó rendszerében, a Net Világ Technology Adatközpontban elhelyezett adatbázisában és a tőle elvárható gondossággal mindent megtesz az adatok szivárgásának megakadályozása érdekében. Az adatok kezelésével kapcsoltban a Net Világ Technology Varga Jácint egyéni vállalkozó arról tájékoztatja Önt, hogy ezen adatokat addig áll jogában kezeli amíg annak további kezelését Ön meg nem tiltja vagy másképpen nem rendelkezik azokról írásban és ezzel megkeresi az adatkezelőjét Varga Jácint egyéni vállokozót. Az adatkezelő az adatkezelési időről az alábbi tájékoztatás adja Önnek az adatkezelője az érdekmérlegelési elemzés alapján megállapította, hogy az AllSafe WAAP által megszerzett adatok kezeléséhez egyéni mérlegelés alapján a működés és biztonság fenntartása okán a AllSafe WAAP által megszerzett és kinyert adatok a monitoring adatok esetében 365 napig az átadott személyes adatok esetében ha azokhoz nem kapcsolódik számviteli törvény alapján egyéb kötelezettsége a megszerzéstől számított 3 évig, számviteli kötelezettség fennállása esetén a számla kiállítását követő 8 évig azt rendszerében kezeli, és nyilvántartja az erre vonatkozó számviteli törvény alapján. A számviteli törvény változása esetén ha az rövidebb megőrzési időt rögzít a törvénybe a törvényi változás okán, akkor annak megfelelően az adatkezelő is csökkenti lerövidíti azok megőrzési idejét.
A Net Világ Technology az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem használ és nem ad ki érzékeny személyes adatokat, például faji, vallási vagy politikai hovatartozással kapcsolatos adatokat, profilokat, metaadatokat és nem is gyűjt Önről ilyen adatokat az AllSafe WAAP Tűzfal nem alkalmas arra, hogy Önről olyan érzékeny adatokat gyűjtsön mint az Ön vallási hovatartozás, eszközén futó egyéb biztonsági szoftverek, az eszközei jelszavai, egészségügyi adatok, kép, vagy más személyes adatokat tartalmazó dokumentumok. Az AllSafe WAAP Tűzfal, csak az Ön tevékenységét monitorozza amíg az általa védett oldalon tartózkodik. Ebben az időszakban gyűjt csak Önről adatokat, ha Ön elnavigál az oldalról az adat gyűjtése és az Ön tevékenységének figyelése monitorozása megszakad véget ér.
A Net Világ Technology kijelenti, hogy az általa védett oldalakat látogatókat megilleti az ártatlanság védelem, és tiszteltben tartja minden ember jóhiszeműségét és nem feltételezi egyik weboldal látogatóról sem, hogy ártó vagy kétes szándékkal érkezik az oldalra a biztonsági intézkedések során minden esetben a tisztességes emberek védelme az elsődleges cél, ennek ellenére is előfordulhat, hogy a biztonsági rendszer a tűzfal tévesen azonosít egy viselkedési mintát és ennek során zárolást alkalmazhat olyan esetben is amikor az nem jogos. Ezen hibás viselkedés nevezzük téves riasztási eseménynek. Az AllSafe WAAP Tűzfal nyomon követi az ügyfeleink által a védett weboldalakon belül felkeresett webhelyeket és oldalakat, hogy megállapítsa, az Ön böngészése során nem próbálja meg az adott webhely működését befolyásolni, jogosulatlanul a rendszerbe belépni, onnan adatokat kinyerni, pénzügyi adatokat manipulálni, vagy jogosulatlan személyes adatokhoz hozzáférni az erre hasznát vagy használható bármilyen technológiai megoldással legyenek azok a megoldások az adatok megszerzéshez legális vagy illegális megoldások bármelyike.

Ezeket az adatokat az AllSafe WAAP tűzfal az oldalon belüli viselkedés modellt használja fel az azonosításra az olyan látogatókkal szemben akik illegális cselekményt vagy pedig személyes adatokat próbálnak a rendszerből jogosulatlanul kinyerni. A tűzfal rendszer minden esetben ezt a viselkedés mintát felhasználja és alkalmazza az oldalra érkező látogatóval szemben is előminősítse során ahol az IP címet monitorozza a rendszer a nemzetközi IP figyelő listákkal összeveti azokat, illetve egy korábban már az oldalt látogató viselkedés előzményeivel. Egy látogató így szembesülhet azzal is hogy rendszer kizárja őt onnan, annak ellenére, hogy már korábban többször is sikeresen meglátogatta az adott oldalt.
A Net Világ Technology a webhelyeknek csak akkor hozzák nyilvánosságra az Ön személyes adatait előzetes értesítés nélkül, ha ezt törvény írja elő, vagy jóhiszeműen úgy gondolja, hogy az ilyen intézkedés szükséges: (a) a törvény rendelkezéseinek való megfeleléshez vagy a jogi eljárásnak való megfeleléshez. Ha Ön az oldal szolgáltatását igénybe vette; (b) a Net Világ Technology jogainak vagy tulajdonának védelme és védelme érdekében; és (c) kényszerítő körülmények között kell eljárnia a Net Világ Technology felhasználói vagy a nyilvánosság személyes biztonságának védelme érdekében.
Cookie-k használata
A Net Világ Technology által felügyelt webhely "sütiket" használ az online élményének személyre szabásához. A cookie egy szöveges fájl, amelyet egy weblapszerver helyez el az Ön merevlemezére. A cookie-k nem használhatók programok futtatására vagy vírusok számítógépére való eljuttatására. A cookie-k egyedileg vannak hozzárendelve Önhöz, és csak a cookie-t Önnek kiállító domain webszervere tudja elolvasni.
A cookie-k egyik elsődleges célja, hogy kényelmi funkciót biztosítsanak, amellyel időt takaríthat meg. A cookie célja, hogy közölje a webszerverrel, hogy Ön visszatért egy adott oldalra. Például, ha személyre szabja a Net Világ Technology AllSafe WAAP tűzfal által felügyelt oldalait, vagy regisztrál a Net Világ Technology AllSafe WAAP tűzfal által felügyelt webhelyére vagy szolgáltatásaira, egy cookie segít a Net Világ Technologynak, hogy előhívja az Ön konkrét adatait a későbbi látogatások során. Ez leegyszerűsíti a személyes adatok, például a számlázási címek, szállítási címek, Ip címek, tartózkodási helyek és így tovább rögzítésének folyamatát. Amikor visszatér ugyanarra a Net Világ Technology és AllSafe WAAP tűzfal által felügyelt webhelyre, a korábban megadott információk visszakereshetők, így könnyen használhatja a Net Világ Technology AllSafe WAAP tűzfal által felügyelt oldalak testreszabott szolgáltatásait.
Lehetősége van a cookie-k elfogadására vagy elutasítására. A legtöbb webböngésző automatikusan elfogadja a cookie-kat, de általában módosíthatja böngészőjét úgy, hogy elutasítsa a cookie-kat, ha úgy tetszik. Ha úgy dönt, hogy elutasítja a cookie-kat, előfordulhat, hogy nem fogja tudni teljes mértékben kihasználni az AllSafe WAAP tűzfal által felügyelt oldalak szolgáltatásait vagy a meglátogatott webhelyek interaktív funkcióit, esetlegesen téves riasztásokat is generálhat ezáltal a tűzfal tévesen fog Önnel szemben alkalmazni biztonsági intézkedéseket.
Személyes adatainak biztonsága
A AllSafe WAAP tűzfal megvédi az Ön személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól vagy nyilvánosságra hozataltól. A AllSafe WAAP tűzfal ellenőrzött, biztonságos környezetben, a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól vagy nyilvánosságra hozataltól védve védi az Ön által megadott személyazonosításra alkalmas adatokat a számítógépes szervereken. Amikor személyes adatokat (például hitelkártyaszámot) továbbítanak más webhelyekre, azokat titkosítás, például a Secure Socket Layer (SSL) protokoll is védi. Mindamellett, hogy a megfelelő technikai és szervezési eszközöket használjuk az Ön személyes adatai biztonságának megőrzéséhez, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk garantálni az Ön által interneten keresztül továbbított személyes adatok biztonságát.
Önt – mint érintettet – megillető jogok
Ön, mint érintett bármikor kérhet részletes tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, illetve hozzáférhet a személyes adataihoz, kérheti azok helyesbítését, valamint a GDPR-ban meghatározott esetekben kérheti azok törlését vagy kezelésének korlátozását, tiltakozhat a személyes adatok kezelése ellen, valamint élhet adathordozhatósághoz való jogával. Jogosult továbbá panaszt tenni bármely felügyeleti hatóságnál, amennyiben úgy ítéli meg, hogy a Net Világ Technology megsérti a GDPR rendelkezéseit az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése során. Egyes jogait az alábbiak szerint gyakorolhatja:
Tájékoztatáshoz és hozzáféréshez való jog (GDPR 15. cikk)
Ön jogosult arra, hogy a Társaságtól kérésére visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és információkhoz hozzáférést kapjon. A vonatkozó jogszabályok alapján az Ön személyes adatokról való tájékoztatását ingyenesen biztosítjuk. Kérésére a legrövidebb időn belül de maximum egy hónapon belül írásban válaszolunk.
A helyesbítéshez való jog (GDPR 16. cikk)
Ha az általunk kezelt személyes adatok nem pontosak, akkor az Ön kérésére indokolatlan késedelem nélkül kijavítjuk őket. Ön jogosult arra is, hogy kérje a hiányos személyes adatai kiegészítését erre vonatkozó nyilatkozat útján.
Törléshez való jog (GDPR 17. cikk)
A Társaság késedelem nélkül törli a személyes adatait, amennyiben:
- személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
- a személyes adatok kezelése jogellenes;
- a Társaságra vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése okán szükséges az adatok törlése;
- amennyiben a 16. életévét be nem töltött gyermek adatainak kezeléséhez információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan a hozzájárulást a gyermek feletti szülői felügyeletet gyakorló személy nem adta meg, illetve nem engedélyezte;
- amennyiben a Társaság nyilvánosságra hozta a személyes adatot.
Az adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR 18. cikk)
Az adatkezelés korlátozására abban az esetben kerülhet sor, amennyiben:
- Ön vitatja adatainak pontosságát; ebben az esetben az adatok helyességének megállapításáig terjedő időtartamra a Társaság korlátozza személyes adatainak kezelését;;
- az adatkezelés jogellenes és Ön törlés helyett a felhasználás korlátozását kéri;
- a Társaságnak már nincs szüksége az adatokra, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez;
- Ön tiltakozott személyes adatainak kezelése ellen, a tiltakozással kapcsolatos mérlegelés elvégzésének erejéig.
 
Adathordozhatósághoz való jog (GDPR 20. cikk)
A Társaság az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát kérésére az Ön rendelkezésére bocsátja. Amennyiben Ön elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, az információkat széles körben használt elektronikus formátumban (pl. .doc vagy .pdf formátumban) kell rendelkezésre bocsátani, kivéve, ha Ön ezt másként kéri.
A tiltakozáshoz való jog (GDPR 21. cikk)
Az érintett jelen tájékoztatóban megjelölt elérhetőségeken keresztül saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozhat az adatkezelés ellen, ha: - álláspontja szerint a Társaság a személyes adatát a jelen adatkezelési tájékoztatóban megjelölt céllal összefüggésben nem megfelelően kezelné; - ha az jogos érdek alapján történik, mely esetben az adatkezelés nem folytatható, kivéve, ha az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben elsőbbséget élvező kényszerítő erejű jogos okok, vagy olyan okok indokolják, amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak;
Panaszkezelés (a feloldási űrlapon keresztül)
Kezelt személyes adatok köre

A panaszkezelési eljárás során az alábbi adatok gyűjtésére és kezelésére kerül sor:

- Az Ön kapcsolattartási adatai: teljes név, telefonszám és e-mail-cím;
- A panasszal összefüggő, valamint a panaszban szereplő adatok, a panaszra vonatkozó alábbi információk: a feloldást kérelmező neve, lakcíme,
- a panasz előterjesztésének IP címe, ideje, módja, lokalizációja, s azokból származó közvetett adatok, mint ország vagy helység, eszköz információk, böngésző típusa, megnevezése, eszköz típusa
- a vállalkozás nyilatkozata a fogyasztó panaszával kapcsolatos álláspontjáról, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása lehetséges,
- a jegyzőkönyvet felvevő személy és - telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz kivételével - a panaszos aláírása,
- a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje,
- telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz/feloldás esetén a panasz/feloldás egyedi azonosítószáma.
- Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül szóban előadott panasz rögzített üzenetrögzítő felvétele.

A Net Világ Technology Varga Jácint egyéni vállalkozó az adatkezelés során semmilyen, a személyes adatok különleges kategóriájába tartozó adatot nem kezel.

Cél és jogalap

A fent megjelölt személyes adatokat az alábbi célok elérése érdekében és jogalappal kezeljük:

- A panasz előadásával összefüggésben egyes személyes adatait kapcsolattartás és tájékoztatás érdekében kezeljük, mely esetben az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja (azaz a szerződés teljesítése);

- Amennyiben panaszát telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül szóban adta elő, a munkatársainkkal sikertelenül folytatott telefonbeszélgetését estenként üzenetrögzítő berendezés rögzíti melyet a panaszos bocsájt rendelkezésünkre, melynek jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (azaz az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése). Az üzenetrögzítővel folytatott telefonbeszélgetésről készült hangfelvétel megőrzését a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/B. § (3) bekezdése írja elő;

- A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát megőrizzük, melynek jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja (azaz az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése). A panaszról felvett jegyzőkönyv és a válasz másolati példány megőrzését a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése írja elő;

- A panaszkezelési eljárásunk fejlesztése a jobb támogatás nyújtása érdekében, mely esetben az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja (azaz vállalkozásunk jogos érdeke).

Adatkezelés ideje

A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát vállalkozásunk három évig őrzi meg. Amennyiben panaszát telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül szóban adta elő, üzenetrögzítőre folytatott telefonbeszélgetésről készült hangfelvételt a rögzítő eszköz lehallgatásig őrizzük meg, de legfeljebb 72 óráig. A panasz előadásával összefüggésben kezelt kapcsolattartási adatait 5 évig őrizzük meg. A panaszkezelési eljárásunk fejlesztése érdekében személyes adatait a panasz megoldását követő 2 évig tovább kezeljük, ezt követően az adatok anonimizálásra kerülnek.

Adatfeldolgozók

Az általunk gyűjtött személyes adatokat megoszthatjuk elenyésző esetekben csak a megrendelőink külön kérésére és speciális esetekben a védett oldal megrendelőjével, vagy az azokkal szerződéses kapcsoltban álló társaságokkal vagy adatokat oszthatnak meg velünk a Net Világ Technology belüli más társaságok. Harmadik országba történő adattovábbítás

Személyes adatait nem továbbítjuk az Európai Unión kívüli személy vagy szervezet részére. Automatizált döntéshozatal és profilalkotás

Személyes adatai kezelése során a Net Világ Technology nem végez automatizált döntéshozatali folyamattal vagy profilalkotással járó adatkezelési tevékenységet.
Jelen nyilatkozat változásai
A Net Világ Technology időnként frissíti ezt az Adatvédelmi nyilatkozatot, hogy tükrözze a vállalkozás és az ügyfelek visszajelzéseit. A Net Világ Technology arra ösztönzi Önt, hogy rendszeresen tekintse át ezt a nyilatkozatot, hogy tájékozódjon arról, hogyan védi a Net Világ Technology az Ön adatait.
Adatvédelmi Nyilatkozat hibás vagy hiányos adatott tartalmaz
A Net Világ Technology örömmel várja a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos megjegyzéseit. Ha úgy gondolja, hogy a Net Világ Technology nem tartotta be ezt a nyilatkozatot, kérjük, forduljon a Net Világ Technology a info@net-vilag.hu címen. Kereskedelmileg ésszerű erőfeszítéseket teszünk a probléma azonnali megállapítása és orvoslása érdekében.
Adatvédelmi Panasz kezeléssel vagy egyéb más kérdései esetén
Forduljon adatvédelmi panasszal hozzánk, ha az Ön jogai sérülnek a Net Világ Technology Varga Jácint Email cím:info@net-vilag.hu címen, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk írásban a 3700 Kazincbarcika Építők útja 20. címre címzett levélben. Keresse kérdéseivel az ügyfélszolgálatunkat munkanapon 10:00 - 16:00 óra között a 06 48 952 374 telefon számon vagy elektronikus levélben az info@net-vilag.hu email címen. Adatvédelmi vagy biztonsági incidens esetén hívja 24 órás biztonsági csapatunkat: 06 30 283 4380 telefonszámon.
VÁLLALKOZÁSUNK HIVATALOS ADATAI:
Vállalkozásunk fantázia megnevezése: Net Világ Technology
Termék megnevezése: AllSafe WAAP Tűzfal biztonsági szoftver
Vállalkozás hivatalos megnevezése: Varga Jácint egyéni vállalkozó
AllSafe rendszer üzemeltetőjének neve: Varga Jácint egyéni vállalkozó
Net Világ webhely család üzemeltetője: Varga Jácint egyéni vállalkozó


ELÉRHETŐSÉG:
Ügyfélszolgálati Iroda: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26. (időpontfoglalás szükséges)
Székhely: 3700 Kazincbarcika Építők útja 20.
Ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 48 952 374
Biztonság csapatunk elérhetőség: 06 30 283 43 80 a nap 24 órájában
Ügyfélszolgálat nyitvatartása:munkanapokon 10:00 - 16:00 óra
Adószám: : 57582232-1-25
Nyilvántartási szám: 56224061
Levelezési címünk: 3700 Kazincbarcika Építők útja 20.
Email: info@net-vilag.hu

MÁRKA KAPCSOLAT:
Weboldalunk: www.technology.net-vilag.hu
AllSafe tűzfal rendszer bővebb információ: www.allsafe.net-vilag.hu
Központi weboldalunk: www.net-vilag.hu
Ügyfélportálunk: www.technology.net-vilag.hu/ugyfelportal
Időpontfoglalás: www.idopont.net-vilag.hu
Tudásbázisunk: www.tudasbazis.net-vilag.hu
Jogorvoslathoz való jog
Milyen jogorvoslati lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére

Ha az Ön megítélése szerint személyes adatainak kezelése során a Társaság megsérti a GDPR rendelkezéseit, úgy Ön, mint érintett jogosult arra, hogy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál (azaz az EU bármely tagállama által a GDPR 51. cikke alapján létrehozott közhatalmi szervnél) – különösen az Ön szokásos tartózkodási helye, a munkahelye vagy a feltételezett jogsértés helye szerinti tagállamban. Magyarországon a GDPR 51. cikkében foglalt kritériumoknak megfelelően létrehozott felügyeleti szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: „NAIH” vagy „Hatóság”). Ennek megfelelően az alábbi pontban a NAIH részére panasztétel lehetőségének részleteiről tájékoztatjuk. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy ettől függetlenül Ön a fentieknek megfelelően nem csak a Hatóságnál jogosult panasztételre, hanem az EU tagállamában létrehozott bármely felügyeleti hatóságnál.

Bírósági jogérvényesítés

Önnek lehetősége van adatainak védelme érdekében bírósághoz fordulni, amely az ügyben soron kívül jár el. Ebben az esetben szabadon eldöntheti, hogy a lakóhelye (állandó lakcím) vagy a tartózkodási helye (ideiglenes lakcím), illetve a Hatóság székhelye szerint illetékes törvényszéknél nyújtja-e be keresetét. A lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszéket megkeresheti a http://birosag.hu/ugyfelkapcsolatiportal/birosag-kereso oldalon.
FELÜGYELETI SZERVÜNK A NAIH:

Az adatvédelmi jogszabályok betartását a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felügyeli. Ha Ön úgy ítéli meg, hogy az adatkezelésünk nem felel meg a vonatkozó jogszabályoknak, vagy ha úgy ítéli meg, hogy ennek közvetlen veszélye fennáll, akkor bejelentést tehet a Hatóságnál a következő elérhetőségeken.

 

Hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Felügyeleti szervünk és adatvédelmi panasszal élhet:A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (HAIH) megküldött levélben.
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
Telefonszám: +36 (1) 391-1400
Faxszám: +36 (1) 391-1410
Központi elektronikus levélcím: ugyfelszolgalat@naih.hu
A honlap URL-je: http://www.naih.hu
Hivatali tárhely cím: rövid név: NAIH, KRID: 429616918
Ügyfélszolgálat vagy közönségkapcsolat elérhetősége:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság
Hatóság Ügyfélszolgálata
Telefonszám: +36 (1) 391-1400
Faxszám: +36 (1) 391-1410
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
Online ügyintézés elérhetősége: https://naih.hu/online-ugyinditas
A Hatóság adatvédelmi tisztviselője:
dr. Kiss Attila
Telefonos elérhetősége: +36 (1) 391 1470
Elektronikus levélcíme: dpo@naih.hu

 
Jogszabályi megfelelőségünk:
A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 rendelet (a továbbiakban: általános adatvédelmi rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) továbbá az egyes adatvédelmi tárgyú ágazati jogszabályok általános rendelkezéseiről;
ASZF változásai és verziói frissítése:
Létrehozva: 2023.05.12.     Verzió: 2.0     Állapot: Legfrissebb/Aktuális      Módosított Verzió: 1.0


 

Tájékoztató:A Net Világ Technology® adatközpont kiberbiztonsági és alkalmazásszállító megoldásainak technológiai fejlesztése az AllSafe WAAP® mellyel az adatközpontba elhelyezett weblapok, webalkalmazások biztonságát biztosítja és az egyedi fejlesztésű és megoldású Tactical & Identity Engineering System® (TIES) rendszerrel veszi célba a robot támadásokat. Az AllSafe WAAP® 24 órás Security Operation Center (SOC) biztonsági központunk felügyeli. További információért látogasson el a www.allsafe.net-vilag.hu oldalra, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön weboldalának biztonságát is az AllSafe technológiai megoldásai biztosítsák. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 4. §-a szerinti tájékoztatás. A Net Világ Technology® Varga Jácint e.v. (a továbbiakban: Net Világ Technology) által közzétett minden elérhető információ nem minősül szakmai vagy egyéb tanácsadásnak, szolgáltatásnak. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos, naprakész és konkrét információkat közöljön. Az információmegosztás célja a témák általános és/vagy részletes megvitatása, de nem teljes spektrumában. A közzétett információk tájékoztató jellegűek, a Net Világ Technology (Varga Jácint e.v.) nem vállal garanciát azok helyességére vagy hiánytalanságára. A Net Világ Technology® nem vállal felelősséget a fent említett információk további felhasználásáért. A felhasználó ezeket saját felelősségére használja fel. 2. Szerzői jogi értesítések A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) által közzétett valamennyi dokumentumok vagyoni joga a Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) illeti meg. Minden további felhasználáskor a forrásukat meg kell jelölni. Ilyen dokumentumra hivatkozva az információ jelentésének és értelmének állandónak kell maradnia. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) nem vállal felelősséget az ilyen cselekményekből eredő következményekért. 3. Szerződéses dokumentumok A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) felelősséget vállal a kifejezetten a Net Világ Technology® szerződéses kötelezettségeiből származó információkért. Ennek betartásáért a Net Világ Technology (Varga Jácint e.v.) a szerződésben foglaltak szerint és a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint felelős (Magyarország).

Komolyan vesszük magánéletét védelmét. Olvassa el az adatvédelmi szabályzatot és az általános szerződési feltételeket a további információért.

Kérjen visszahívást

Volt már olyan, hogy a számítógépe képernyőjét bámulja. Eszedbe jut egy jó tanácsadói szlogen? Gyakorta

Háttérkép Háttérkép