AllSafe WAAP Tűzfal
Általános Szerződési Feltételek
Az AllSafe WAAP tűzfal webhely feltételei
Üdvözöljük az AllSafe WAAP tűzfal webhelyén (a „AllSafe WAAP webhely” ). A Net Világ Technology az AllSafe-webhelyet a következő használati feltételeknek megfelelően ( "Webhely feltételei") biztosítják Önnek. Az AllSafe WAAP webhely meglátogatásával Ön elfogadja a Webhely feltételeit. Kérjük, figyelmesen olvassa el őket. Ezen túlmenően, ha bármilyen jelenlegi vagy jövőbeli AllSafe-szolgáltatást, tartalmat vagy egyéb anyagot használ, Önre az AllSafe Ügyfélszerződése vagy a szolgáltatásaink használatát szabályozó egyéb szerződés (a továbbiakban: „Szerződés”) is vonatkozik .


 

MAGÁNÉLET
Gyakorlataink megértéséhez kérjük, tekintse át Adatvédelmi szabályzatunkat, amely az AllSafe webhelyen tett látogatását is szabályozza.


 

ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓ
Amikor meglátogatja az AllSafe WAAP webhelyet, vagy e-maileket küld nekünk, akkor elektronikusan kommunikál velünk. Ön beleegyezik, hogy elektronikus úton fogadja tőlünk a kommunikációt. Kapcsolatba lépünk Önnel e-mailben vagy értesítések közzétételével az AllSafe WAAP webhelyén. Ön beleegyezik abba, hogy minden olyan megállapodás, értesítés, közzététel és egyéb kommunikáció, amelyet elektronikusan nyújtunk Önnek, megfelel minden olyan jogi követelménynek, amely szerint az ilyen közlések írásosak.


 

SZERZŐI JOG
Az AllSafe WAAP webhelyen található összes tartalom, például szöveg, grafika, logók, gombikonok, képek, digitális letöltések, adatgyűjtemények és szoftverek az AllSafe vagy tartalomszolgáltatói tulajdonát képezik, és az Magyarországi és nemzetközi szerzői jogok védik. Az AllSafe WAAP webhelyen található összes tartalom összeállítása az AllSafe WAAP kizárólagos tulajdona, és az Magyarország és nemzetközi szerzői jogi törvényei védik. Az AllSafe WAAP webhelyen használt összes szoftver a Net Világ Technology és Varga Jácint egyéni vállalkozó tulajdona, és az Magyarország és a nemzetközi szerzői jogi törvények által védett.
A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) által közzétett valamennyi dokumentumok vagyoni joga a Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) illeti meg. Minden további felhasználáskor a forrásukat meg kell jelölni. Ilyen dokumentumra hivatkozva az információ jelentésének és értelmének állandónak kell maradnia.A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) nem vállal felelősséget az ilyen cselekményekből eredő következményekért.


 

ALKALMAZANDÓ JOG
Az AllSafe WAAP webhely meglátogatásával Ön elfogadja, hogy Magyarország törvényei az irányadóak és azon belül is elfogadja a Kazincbarcika Város Járás Bíróságát ha ezen bírósági illetékessége nem merülhet fel, akkor a Miskolc Megyei Bíróság illetékességét, tekintet nélkül arra, hogy esetlegesen más bíróság illetékessége is felmerülhet az Ön részéről, a jelen Webhely feltételeire, valamint minden olyan vitára, amely Ön és az AllSafe WAAP és a Net Világ Technology azon belül is Varga Jácint egyéni vállalkozó és Ön között keletkezik.


 

VITÁK
Bármilyen, a Net Világ Technology webhelyen tett látogatásával vagy az AllSafe WAAP vagy az AllSafe WAAP webhelyen keresztül nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos bármely vitát, békés úton rendezi a Net Világ Technology azon belül is Varga Jácint egyéni vállalkozóval. S csak abban az esetben forul a hatóságokhoz, ha a békés rendezés nem vezetett eredményre.


 

A OLDAL SZABÁLYZATA, MÓDOSÍTÁS ÉS VÁLASZTHATÓSÁG
Kérjük, tekintse át egyéb irányelveinket az AllSafe WAAP webhelyén. Ezek a szabályzatok szabályozzák az AllSafe webhelyen tett látogatását is. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk az AllSafe webhelyet, irányelveit és jelen Webhely feltételeit. Ha ezen feltételek bármelyike ​​érvénytelennek, semmisnek vagy bármilyen okból kikényszeríthetetlennek minősül, akkor az adott feltételt elválaszthatónak kell tekinteni, és nem befolyásolja a fennmaradó feltételek érvényességét és végrehajthatóságát.


 

ÉRTESÍTÉS ÉS ELJÁRÁS A SZERZŐI JOGSZÉRTÉSRE VONATKOZÓ IGÉNYEK BENYÚJTÁSÁRA
Ha úgy gondolja, hogy művét olyan módon másolták, amely a szerzői jogok megsértését jelenti, kérjük, adja meg a vállalkozásunknak az alább megadott írásos információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az eljárás kizárólag az AllSafe WAAP értesítésére szolgál, ha szerzői joggal védett anyagát megsértették. - A szerzői jog tulajdonosa nevében eljárni jogosult személy elektronikus vagy fizikai aláírása; - Annak a szerzői joggal védett műnek a leírása, amelyet Ön szerint megsértettek; - Annak leírása, hogy az Ön által állítása szerint jogsértő anyag hol található a Webhelyen; - Az Ön címe, telefonszáma és e-mail címe; Ön nyilatkozata arról, hogy jóhiszeműen hiszi, hogy a vitatott felhasználást nem engedélyezi a szerzői jog tulajdonosa, annak képviselője vagy a törvény; - Ön által a hamis tanúzás büntetés terhe mellett tett nyilatkozat arról, hogy az értesítésben szereplő fenti információk pontosak, és Ön a szerzői jog tulajdonosa, vagy felhatalmazással rendelkezik arra, hogy a szerzői jog tulajdonosa nevében eljárjon.


 

JELEN ASZF VÁLTOZÁSAI
A Net Világ Technology időnként frissíti ezt az Általános Szerződési Feltételeket, hogy tükrözze a vállalkozás és az ügyfelek visszajelzéseit. A Net Világ Technology arra ösztönzi Önt, hogy rendszeresen tekintse át ezt a nyilatkozatot, hogy tájékozódjon arról, hogyan védi a Net Világ Technology az Ön adatait.


 

ÁLTALÁNOS SZERŐDÉSK FELTÉTELEK HIBÁS VAGY HIÁNYOS ADATOTT TARTALMAZ
A Net Világ Technology örömmel várja a jelen Általános Szerződési feltételek ASZF kapcsolatos megjegyzéseit. Ha úgy gondolja, hogy a Net Világ Technology nem tartotta be ezt a nyilatkozatot, kérjük, forduljon a Net Világ Technology a info@net-vilag.hu címen. Kereskedelmileg ésszerű erőfeszítéseket teszünk a probléma azonnali megállapítása és orvoslása érdekében.


 

SZERZŐI JOGSÉRTÉS VAGY MÁS PANASZOK KEZELÉSE VAGY EGYÉB MÁS KÉRDÉSEI ESETÉN
Forduljon panasszal hozzánk, ha az Ön jogai sérülnek a Net Világ Technology Varga Jácint részére küldött levélben.
Email cím: info@net-vilag.hu címen, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk írásban a 3700 Kazincbarcika Építők útja 20. címre címzett levélben. Keresse kérdéseivel az ügyfélszolgálatunkat munkanapon 10:00 - 16:00 óra között a 06 48 952 374 telefon számon vagy elektronikus levélben az info@net-vilag.hu email címen.


 

VÁLLALKOZÁSUNK HIVATALOS ADATAI:
Vállalkozásunk fantázia megnevezése: Net Világ Technology
Termék megnevezése: AllSafe WAAP Tűzfal biztonsági szoftver
Vállalkozás hivatalos megnevezése: Varga Jácint egyéni vállalkozó
AllSafe rendszer üzemeltetőjének neve: Varga Jácint egyéni vállalkozó
Net Világ webhely család üzemeltetője: Varga Jácint egyéni vállalkozó


ELÉRHETŐSÉG:
Ügyfélszolgálati Iroda: 3700 Kazincbarcika Egressy Béni út 26. (időpontfoglalás szükséges)
Székhely: 3700 Kazincbarcika Építők útja 20.
Ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 48 952 374
Biztonság csapatunk elérhetőség: 06 30 283 43 80 a nap 24 órájában
Ügyfélszolgálat nyitvatartása:munkanapokon 10:00 - 16:00 óra
Adószám: : 57582232-1-25
Nyilvántartási szám: 56224061
Levelezési címünk: 3700 Kazincbarcika Építők útja 20.
Email: info@net-vilag.hu

MÁRKA KAPCSOLAT:
Weboldalunk: www.technology.net-vilag.hu
AllSafe tűzfal rendszer bővebb információ: www.allsafe.net-vilag.hu
Központi weboldalunk: www.net-vilag.hu
Ügyfélportálunk: www.technology.net-vilag.hu/ugyfelportal
Időpontfoglalás: www.idopont.net-vilag.hu
Tudásbázisunk: www.tudasbazis.net-vilag.hu
FELÜGYELETI SZERVÜNK A NAIH:

Az adatvédelmi jogszabályok betartását a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felügyeli. Ha Ön úgy ítéli meg, hogy az adatkezelésünk nem felel meg a vonatkozó jogszabályoknak, vagy ha úgy ítéli meg, hogy ennek közvetlen veszélye fennáll, akkor bejelentést tehet a Hatóságnál a következő elérhetőségeken.

 

Hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Felügyeleti szervünk és adatvédelmi panasszal élhet:A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (HAIH) megküldött levélben.
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
Telefonszám: +36 (1) 391-1400
Faxszám: +36 (1) 391-1410
Központi elektronikus levélcím: ugyfelszolgalat@naih.hu
A honlap URL-je: http://www.naih.hu
Hivatali tárhely cím: rövid név: NAIH, KRID: 429616918
Ügyfélszolgálat vagy közönségkapcsolat elérhetősége:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság
Hatóság Ügyfélszolgálata
Telefonszám: +36 (1) 391-1400
Faxszám: +36 (1) 391-1410
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.
Postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9.
Online ügyintézés elérhetősége: https://naih.hu/online-ugyinditas
A Hatóság adatvédelmi tisztviselője:
dr. Kiss Attila
Telefonos elérhetősége: +36 (1) 391 1470
Elektronikus levélcíme: dpo@naih.hu

 
ASZF változásai és verziói frissítése:
Létrehozva: 2023.05.12.     Verzió: 2.0     Állapot: Legfrissebb/Aktuális      Módosított Verzió: 1.0 

 

Tájékoztató:A Net Világ Technology® adatközpont kiberbiztonsági és alkalmazásszállító megoldásainak technológiai fejlesztése az AllSafe WAAP® mellyel az adatközpontba elhelyezett weblapok, webalkalmazások biztonságát biztosítja és az egyedi fejlesztésű és megoldású Tactical & Identity Engineering System® (TIES) rendszerrel veszi célba a robot támadásokat. Az AllSafe WAAP® 24 órás Security Operation Center (SOC) biztonsági központunk felügyeli. További információért látogasson el a www.allsafe.net-vilag.hu oldalra, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön weboldalának biztonságát is az AllSafe technológiai megoldásai biztosítsák. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 4. §-a szerinti tájékoztatás. A Net Világ Technology® Varga Jácint e.v. (a továbbiakban: Net Világ Technology) által közzétett minden elérhető információ nem minősül szakmai vagy egyéb tanácsadásnak, szolgáltatásnak. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos, naprakész és konkrét információkat közöljön. Az információmegosztás célja a témák általános és/vagy részletes megvitatása, de nem teljes spektrumában. A közzétett információk tájékoztató jellegűek, a Net Világ Technology (Varga Jácint e.v.) nem vállal garanciát azok helyességére vagy hiánytalanságára. A Net Világ Technology® nem vállal felelősséget a fent említett információk további felhasználásáért. A felhasználó ezeket saját felelősségére használja fel. 2. Szerzői jogi értesítések A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) által közzétett valamennyi dokumentumok vagyoni joga a Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) illeti meg. Minden további felhasználáskor a forrásukat meg kell jelölni. Ilyen dokumentumra hivatkozva az információ jelentésének és értelmének állandónak kell maradnia. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) nem vállal felelősséget az ilyen cselekményekből eredő következményekért. 3. Szerződéses dokumentumok A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) felelősséget vállal a kifejezetten a Net Világ Technology® szerződéses kötelezettségeiből származó információkért. Ennek betartásáért a Net Világ Technology (Varga Jácint e.v.) a szerződésben foglaltak szerint és a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint felelős (Magyarország).

Komolyan vesszük magánéletét védelmét. Olvassa el az adatvédelmi szabályzatot és az általános szerződési feltételeket a további információért.

Kérjen visszahívást

Volt már olyan, hogy a számítógépe képernyőjét bámulja. Eszedbe jut egy jó tanácsadói szlogen? Gyakorta

Háttérkép Háttérkép