A legjobb védelmi megoldást nyújtó tűzfal Shape image
HOGYAN MŰKÖDIK

A legjobb védelmi megoldást nyújtó tűzfal

A WAAP botvédelem a különböző típusú botok azonosítására és megakadályozására szolgál. A botok olyan szoftverprogramok, amelyeket automatizált módon használnak az interneten történő különböző tevékenységek végrehajtására, például adatgyűjtésre, spammingre, adathalászatra vagy a rendszer túlterhelésére.

A WAAP botvédelem működése általában a következő lépéseket foglalja magában:

1. Felismerés: A botvédelem azonosítja és kategorizálja az összes webforgalmat, és keresi a botokra jellemző mintákat, például az egyidejűleg érkező nagyszámú kéréseket, a gyors kérés-átvitelt, vagy az ismétlődő kéréseket.

2. Azonosítás: Az összegyűjtött adatok alapján a WAAP botvédelem azonosítja azokat a kéréseket, amelyeket botok küldtek, és megkülönbözteti azokat azoktól, amelyeket valódi felhasználók küldtek.

3. Megakadályozás: Ha a WAAP botvédelem azonosítja a botokat, akkor megakadályozza azokat a kéréseket, amelyek a botok által érkeznek. Ez a megoldás biztosítja a környezet stabilitását, és megakadályozza az adatlopást, az adatmanipulációt, vagy a rendszer túlterhelését.

A WAAP botvédelem általában tartalmaz olyan funkciókat, mint a CAPTCHA megoldásokat, az automatikus IP feketelisták használatát, vagy a bot-ellenőrző tokeneket, amelyek segítenek megakadályozni a botok által küldött hamis kéréseket. A botvédelem a folyamatos monitorozás segítségével képes folyamatosan frissíteni és testreszabni a bot elleni védelmet.

  • Felismerés
  • Azonosítás
  • Megakadályozás
ÖSSZES VÉDELMI MODUL 

Kérjen visszahívást

Volt már olyan, hogy a számítógépe képernyőjét bámulja. Eszedbe jut egy jó tanácsadói szlogen? Gyakorta

Háttérkép Háttérkép