×

Az online térben való jelenlét nemcsak lehetőségeket, hanem kihívásokat is hordoz magában vállalkozásaink számára. Az adatvédelem és a kiberbiztonság egyre inkább meghatározza a digitális üzleti környezetet. Az AllSafe WAAP Tűzfal a vállalkozások számára nyújtott innovatív megoldás, amely átfogó védelmet biztosít a Net Világ Technology SOC Szolgáltatásán keresztül. Mindezt úgy, hogy Önnek nem szükséges mélyreható szakértelemmel rendelkeznie a biztonsági területen, sem költséges biztonsági csapatot alkalmaznia, sem pedig infrastruktúrát kiépítenie a védelemhez.

Az AllSafe WAAP Tűzfal magas fokú hatékonysággal érzékeli és megakadályozza a kártékony behatolásokat a webalkalmazásokban. A Net Világ Technology és a SOC központja összehangoltan működik annak érdekében, hogy Önnek ne kelljen szakértőnek lennie a kiberbiztonság területén. A saját fejlesztésű tűzfalrendszerrel az AllSafe WAAP egyértelműen és hatékonyan véd a különböző fenyegetésekkel szemben, hozzájárulva vállalkozása és ügyfelei biztonságához.

Az üzleti jövő alapjai az ügyfélbiztonság megteremtésében rejlenek. A digitális világban a megbízhatóság és az adatvédelem kulcsfontosságú tényezők. Az AllSafe WAAP nem csak a vállalkozása hitelességét növeli, hanem a vásárlói bizalmat is megerősíti. A Net Világ Technology és az AllSafe WAAP Tűzfal együttesen azt a célt szolgálja, hogy a jövőben a kis és középvállalkozások a digitális jelenlétüket olyan védelemmel ötvözzék, amelyre büszkén támaszkodhatnak. Az AllSafe WAAP a biztonság és a fejlődés útján való vezérfonalként szolgál, hogy Önnek ne kelljen aggódnia az online jelenléte miatt.