Jelentés központ

Az AllSafe WAAP ellenőrzései során az összegyűjti a statisztikai adatokat

Az AllSafe WAAP tűzfal statisztikái

Az AllSafe WAAP tűzfal statisztikái, naplói és jelentései fontos útmutatást nyújtanak a rendszer konfigurálásához és karbantartásához. Ezek az információk segítenek a SOC szakembereknek a tűzfal működésének nyomon követésében és a biztonsági fenyegetések azonosításában.

Az AllSafe WAAP tűzfal statisztikái
Az AllSafe WAAP tűzfal statisztikái

Statisztikai Műveletek

Az AllSafe WAAP biztonsági ellenőrzései során az összegyűjtött statisztikai adatok elérhetők az irányítópulton. Ezek az adatok lehetővé teszik a webalkalmazás tűzfalának teljesítményének ellenőrzését és az esetleges szokatlan tevékenységek felismerését. Ha rendellenes tevékenység mintázatot észlelnek, a SOC szakemberei a tűzfal naplóinak és biztonsági ellenőrzéseinek elemzésével meghatározhatják a szükséges biztonsági lépéseket.

Üzleti Döntéshozatal

A webalkalmazások számos digitális élményt tesznek lehetővé, de a hackerek számára is új lehetőségeket teremtenek. Naponta új támadási vektorok és sebezhetőségek jelennek meg, amelyek veszélyeztethetik az Ön működését és bevételeit. Az üzleti folyamatok védelméhez elengedhetetlen a fenyegetések mélyreható megértése és az adatelemzés használata. Az AllSafe WAAP információkat tart fenn a biztonsági ellenőrzéseknek megfelelő kapcsolatokról, amelyek segítenek a SOC szakembereknek a támadások kezelésében és az ügyfelek védelmében. A folymatos SOC jelentés átfogó képet nyújt a kitettség mértékéről és segít a vállalatoknak a biztonsági intézkedések optimalizálásában.

  • TIES Rendszer

    Ez a rendszer ügyfélazonosítást és biztonsági tanácsadói támogatást nyújt.

  • Üzleti veszteség kalkuláció

    A SOC folyamatosan becsüli a támadások által okozott anyagi károk értékét, hogy a vállalatok jobban megértsék a fenyegetések pénzügyi hatásait.

  • Jelentés készítő rendszer

    Az AllSafe WAAP havonta készít részletes jelentést a támadásokról és védekezésekről az ügyfelek számára.

Üzleti Döntéshozatal

Az AllSafe WAAP SOC központjának részét képzi a fejlett jelentés készítő felület, amely lehetővé teszi a biztonsági elemzők és biztonsági esemény kezelő személyzet számára, hogy kiértékeljék a kiberbiztonsági eseményekről és incidensekről szóló riasztásokat, illetve a riasztási eseményekről jelentést készítsenek azt rögzítsék és további elemzésre küldjék. Emellett az AllSafe WAAP a TIES információit megküldi a SOC központba annak elemzésére, kivizsgálásra. Ez lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy részletesen megismerjék a különböző fenyegetéseket és támadásokat, és hatékonyan reagáljanak rájuk ismerjék fel az értékes ügyfelet, és a rosszindulatú botok vagy botlátogatásokat a készülő támadásokat a vedette oldal ellen. A kielemzést követően az értékes ügyfeleket az oldal irányába integrálják az oldal látogatói közé, ellenben a támadó robotokat kizárja az oldal látogatásából, ezzel az értékes ügyfelek látogatásai nem vesznek el, ezzel profit és bevétel növelő eljárással támogassak az oldal látogatásait, és védjék az ügyfelek személyes és pénzügyi adatait.

Az AllSafe WAAP és annak SOC központja rendelkezik egy széles körű támadás monitoring rendszerrel, amely folyamatosan figyeli és elemzi a világszerte zajló támadásokat. Ez a rendszer lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy időben észleljék és reagáljanak az újabb fenyegetésekre és kibertámadásokra. Az adatokat a támadások jellegzetességeinek és trendjeinek azonosítására használják, segítve a proaktív védelmi intézkedések kidolgozását.

Az AllSafe WAAP és annak SOC központja több nemzetközi IP figyelő és nyomkövető rendszerrel együttműködik. Ez lehetővé teszi a valós idejű hálózati forgalomfigyelést és az ismeretlen vagy gyanús IP-címek azonosítását. Az ilyen rendszerek segítségével a szakemberek nyomon követhetik a potenciális támadókat és megakadályozhatják a káros tevékenységeket még a kibertámadások bekövetkezte előtt is.