AllSafe WAAP SOC központ

Mi az AllSafe WAAP - SOC (Security Operation Center)?

AllSafe WAAP SOC központ: A Kiberbiztonság Irányításának Központja

A kiberbiztonság kihívásokkal teli világában az AllSafe WAAP egyedülálló megoldást kínál a biztonsági műveletek központi irányítására és védelmére. AllSafe WAAP SOC (Security Operation Center) központja egy integrált rendszer, amely lehetővé teszi a kiberbiztonsági szakemberek számára az események felderítését, elemzését és válaszadását a gyors és hatékony védelem érdekében.

Jelentés készítő felület és TIES információk: Az AllSafe WAAP SOC központjának részét képzik a fejlett jelentés készítő felület, amely lehetővé teszi a biztonsági elemzők és biztonsági esemény kezelő személyzet számára, hogy kiértékeljék a kiberbiztonsági eseményekről és incidensekről szóló riasztásokat, illetve a riasztási eseményekről jelentést készítsenek azt rögzítsék és további elemzésre küldjék. Emellett az AllSafe WAAP a TIES  információit megküldi a SOC központba annak elemzésére, kivizsgálásra. Ez lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy részletesen megismerjék a különböző fenyegetéseket és támadásokat, és hatékonyan reagáljanak rájuk ismerjék fel az értékes ügyfelet, és a rosszindulatú botok vagy botlátogatásokat a készülő támadásokat a védett oldal ellen. A kielemzést követően az értékes ügyfeleket az oldal irányába integrálják az oldal látogatói közé, ellenben a támadó robotokat kizárja az oldal látogatásából, ezzel az értékes ügyfelek látogatásai nem vesznek el, ezzel profit és bevétel növelő eljárással támogassak az oldal látogatásait, és védjék az ügyfelek személyes és pénzügyi adatait.

Nemzetközi IP figyelő és nyomkövető rendszer: Az AllSafe WAAP és annak SOC központja több nemzetközi IP figyelő és nyomkövető rendszerrel együttműködik. Ez lehetővé teszi a valós idejű hálózati forgalomfigyelést és az ismeretlen vagy gyanús IP-címek azonosítását. Az ilyen rendszerek segítségével a szakemberek nyomon követhetik a potenciális támadókat és megakadályozhatják a káros tevékenységeket még a kibertámadások bekövetkezte előtt is.

Támadás monitoring rendszer: Az AllSafe WAAP és annak SOC központja rendelkezik egy széles körű támadás monitoring rendszerrel, amely folyamatosan figyeli és elemzi a világszerte zajló támadásokat. Ez a rendszer lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy időben észleljék és reagáljanak az újabb fenyegetésekre és kibertámadásokra. Az adatokat a támadások jellegzetességeinek és trendjeinek azonosítására használják, segítve a proaktív védelmi intézkedések kidolgozását.Mi az a SOC központ?

A SOC (Security Operations Center) központok fontos szerepet játszanak a biztonsági kihívások kezelésében. A SOC-ok olyan helyszínek, ahol a szervezet biztonsági eszközeinek, rendszereinek és folyamatainak figyelése, értékelése és kezelése történik. Az ilyen központok a kibertámadások és más biztonsági incidensek detektálására, megelőzésére és kezelésére szakosodott csapatokat alkalmaznak.

A SOC központok számos olyan eszközzel és technológiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a számukra, hogy valós időben érzékeljék a biztonsági fenyegetéseket és incidenseket. Ezek az eszközök lehetnek például tűzfalak, víruskeresők, malware detektálók, adatbázisok, logfájlok, rendszerfigyelők és sok más hasonló eszköz.

A SOC központok fontos szerepet játszanak a kiberbiztonsági stratégia megvalósításában és az incidensek kezelésében. Segítségükkel a szervezetek hatékonyan tudják kezelni a kockázatokat, megelőzni a biztonsági incidenseket és gyorsan reagálni a kiberbiztonsági fenyegetésekre.

 

 

Engedje, hogy a Net Világ Technology szakértői segítsenek elérni alapvető webes védelmet

Segítségre van szüksége a weboldal megvédésében? Szakértőink segíthetnek! Vegye fel a kapcsolatot a +36 30 283 4380 telefonszámon, vagy  kérjen időpontot konzultációra.

 

Tájékoztató: Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 4. §-a szerinti tájékoztatás. A Net Világ Technology® Varga Jácint e.v. (a továbbiakban: Net Világ Technology) tudásközpont oldal által közzétett minden elérhető információ nem minősül szakmai vagy egyéb tanácsadásnak, szolgáltatásnak.  
1. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos, naprakész és konkrét információkat közöljön. Az információmegosztás célja a témák általános és/vagy részletes megvitatása, de nem teljes spektrumában. A közzétett információk tájékoztató jellegűek, a Net Világ Technology (Varga Jácint e.v.) nem vállal garanciát azok helyességére vagy hiánytalanságára. A Net Világ Technology® nem vállal felelősséget a fent említett információk további felhasználásáért. A felhasználó ezeket saját felelősségére használja fel.
2. Szerzői jogi értesítések A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) által közzétett valamennyi dokumentumok vagyoni joga a Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) illeti meg. Minden további felhasználáskor a forrásukat meg kell jelölni. Ilyen dokumentumra hivatkozva az információ jelentésének és értelmének állandónak kell maradnia. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) nem vállal felelősséget az ilyen cselekményekből eredő következményekért.  

Termék Tájékoztató: Az AllSafe WAAP Tűzfal technológiát csak és kizárólag a Net Világ Technology által fejlesztett weboldalak vagy ügyviteli alkalmazások részére biztosított exkluzív prémium szolgáltatás, amelyet minden esetben a szupport szerződés tartalmazza. Jelen tűzfal szolgáltatás nem alapvető részét képzik a szupport szerződésnek.
1. Az AllSafe Tűzfal igénybevételéhez élő szupport és partneri szerződés illetve az AllSafe WAAP csomag külön előfizetése szükséges.
2. Az AllSafe WAAP tűzfal és az SOC központ szolgáltatás Net Világ Technology partnerségen kívül nem érhető el.
3. Jelen honlap és azon található információk a leendő partnereink és a jelenlegi partnereink részére illetve a szerződéssel rendelkező ügyfelink részére nyújt általános tájékoztatást és információkat a megrendelt termékről, vagy a megrendelhető csomagokról.

Ha szeretné, hogy az Ön honlapját is az AllSafe WAAP védje lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, ahol ismertetjük ennek a lehetőségét az Ön részére.
A Tájékoztatás nem teljeskörű arról kérjen információt az ügyfélszolgálatuntól, vagy informálódjon a honlapunkon. Jelen tájékoztatás nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, a honlapon szereplő csomagok és árak tájékoztató jellegűek. Pontos ajánlatért forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz.
A tudásközpont oldalon és a honlapon feltüntetett áruk, árúnevek, vállalatok,  szokás szerint nem tüntetjük fel az azokhoz esetleg kapcsolódó iparjogvédelmi oltalom (szabadalom, használati minta, ipari minta védjegy származás jelzés, eredetmegjelölés) tényét. Az ilyennemű utalás hiánya semmiképp nem értelmezhető oly módon, hogy az adott árú vagy név ne állna iparjogvédelmi oltalom alatt.

 

Ossza meg: