Mi a A Tactical & Identity Engineering System (TIES)
  • márc. 11, 2024
  • Varga Jácint Készítette Varga Jácint

Maga a technológia a Net Világ Technology fejlesztette ki és tökéletesíti a mai napig a technológia 2021-ben került bele az AllSafe WAAP működésébe.

Az AllSafe WAAP és a TIES együttműködése biztosítja, hogy minden hozzáférési kísérletet alaposan ellenőrizzenek, és azonosítsák a jogosult felhasználókat.

A TIES az összes felhasználói hozzáférést egyedileg azonosítja és ellenőrzi. Az azonosító rendszer hatalmas adatbázist tartalmaz, amely tartalmazza az összes felhasználói profil és azonosító adatokat. Az AllSafe WAAP feloldási kéreleméhez hasonlóan, a TIES képes azonosítani azokat a felhasználókat, akik korábban azonosítottak, és akiknek a korábbi belépési kísérletei biztonsági problémákat jeleztek. A TIES rendszer lehetővé teszi a biztonsági csapat számára, hogy nyomon kövessék a belépési kísérleteket, és azonnal reagáljanak a biztonsági fenyegetésekre, az AllSafe WAAP 24 órás Security Operation Control (SOC) központtal és biztonsági elemző csapattal rendelkezik akik felügyelik a TIES jelentéseit majd kezdik meg a biztonsági átvilágítást.

A TIES biztonsági szempontból kulcsfontosságú, mivel lehetővé teszi az AllSafe WAAP számára, hogy ellenőrizze az összes hozzáférési kísérletet, és megakadályozza az illetéktelen felhasználók hozzáférését az adott webhelyhez. Az AllSafe WAAP és a TIES együttműködése lehetővé teszi az összes webalkalmazás és weboldal védelmét, és biztosítja, hogy a jogosult látogatók és felhasználók továbbra is hozzáférhetnek az oldalakhoz, még minden más illegális viselkedést kívül tart az oldaltól elszigetelten. 

 

 

Tájékoztató: Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 4. §-a szerinti tájékoztatás. A Net Világ Technology® Varga Jácint e.v. (a továbbiakban: Net Világ Technology) tudásközpont oldal által közzétett minden elérhető információ nem minősül szakmai vagy egyéb tanácsadásnak, szolgáltatásnak.  
1. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) mindent megtesz annak érdekében, hogy pontos, naprakész és konkrét információkat közöljön. Az információmegosztás célja a témák általános és/vagy részletes megvitatása, de nem teljes spektrumában. A közzétett információk tájékoztató jellegűek, a Net Világ Technology (Varga Jácint e.v.) nem vállal garanciát azok helyességére vagy hiánytalanságára. A Net Világ Technology® nem vállal felelősséget a fent említett információk további felhasználásáért. A felhasználó ezeket saját felelősségére használja fel.
2. Szerzői jogi értesítések A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) által közzétett valamennyi dokumentumok vagyoni joga a Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) illeti meg. Minden további felhasználáskor a forrásukat meg kell jelölni. Ilyen dokumentumra hivatkozva az információ jelentésének és értelmének állandónak kell maradnia. A Net Világ Technology® (Varga Jácint e.v.) nem vállal felelősséget az ilyen cselekményekből eredő következményekért.  

Termék Tájékoztató: Az AllSafe WAAP Tűzfal technológiát csak és kizárólag a Net Világ Technology által fejlesztett weboldalak vagy ügyviteli alkalmazások részére biztosított exkluzív prémium szolgáltatás, amelyet minden esetben a szupport szerződés tartalmazza. Jelen tűzfal szolgáltatás nem alapvető részét képzik a szupport szerződésnek.
1. Az AllSafe Tűzfal igénybevételéhez élő szupport és partneri szerződés illetve az AllSafe WAAP csomag külön előfizetése szükséges.
2. Az AllSafe WAAP tűzfal és az SOC központ szolgáltatás Net Világ Technology partnerségen kívül nem érhető el.
3. Jelen honlap és azon található információk a leendő partnereink és a jelenlegi partnereink részére illetve a szerződéssel rendelkező ügyfelink részére nyújt általános tájékoztatást és információkat a megrendelt termékről, vagy a megrendelhető csomagokról.

Ha szeretné, hogy az Ön honlapját is az AllSafe WAAP védje lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal, ahol ismertetjük ennek a lehetőségét az Ön részére.
A Tájékoztatás nem teljeskörű arról kérjen információt az ügyfélszolgálatuntól, vagy informálódjon a honlapunkon. Jelen tájékoztatás nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, a honlapon szereplő csomagok és árak tájékoztató jellegűek. Pontos ajánlatért forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz.
A tudásközpont oldalon és a honlapon feltüntetett áruk, árúnevek, vállalatok,  szokás szerint nem tüntetjük fel az azokhoz esetleg kapcsolódó iparjogvédelmi oltalom (szabadalom, használati minta, ipari minta védjegy származás jelzés, eredetmegjelölés) tényét. Az ilyennemű utalás hiánya semmiképp nem értelmezhető oly módon, hogy az adott árú vagy név ne állna iparjogvédelmi oltalom alatt.
Ossza meg: